Évtizedeken keresztül adtuk ki Horváth Ilona szakácskönyvét, szinte nincs olyan magyar háztartás, ahol nem lelhető fel egy példány belőle.
A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel.
Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek.
Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötet használatához tudni érdemes:
- a receptek általában 4 személyre szólnak
- gyakran találunk egy-egy leírás alatt változatot
- a receptkeresést a tartalomjegyzék mellett a kötet végén részletes receptmutató segíti
- a további információszerzést, tájékozódást támogatják a Konyhai kislexikon című fejezet különböző összeállításai alapfogalmakról, elkészítési módokról, konyhai segédeszközökről, fűszerekről, tartósításról, kalóriákról és még sok más hasznos tudnivalóról.
Sikeres sütés-főzést, jó étvágyat kívánunk!